tag:blogger.com,1999:blog-4561045548158217711.post4546084298709059887..comments2022-12-03T07:31:33.771-08:00Comments on ΟΙΝΟΣ: Επιστήμη και Τέχνη: ΤΥΡΙ & ΚΡΑΣΙ..,, Είπαμε, αυτός ο έρωτας κρατάει χρόνια...Evdokia Davytidouhttp://www.blogger.com/profile/01548297508624967108noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4561045548158217711.post-68512976501072474172009-11-02T11:34:53.843-08:002009-11-02T11:34:53.843-08:00Αγαπητέ Παναγιώτη, το σχόλιο σου μού δίνει μια πολ...Αγαπητέ Παναγιώτη, το σχόλιο σου μού δίνει μια πολύ καλή αφορμή στο κοντινό μέλλον να δημοσιεύσω κάποιο άρθρο, το οποίο θα ασχοληθεί με την παλαίωση των κρασιών. Ακούγεται λες και πρόκειται για κάτι βαθιά επιστημονικό, αλλά πίστεψέ με δεν είναι. Δύο τρια πραγματάκια αρκεί να γνωρίζουμε για να μπορούμε πάντα να "ευφραίνουμε την καρδιά μας" με αυτό το "μαγικό" ποτό.. γιατί όπως είχε πει και σε μια ομιλία του ένας μεγάλος οινοπαραγωγός το κρασί δεν είναι ποτό, αλλά Δώρο Θεού! <br />Πολύ σύντομα λοιπόν θα διαβάσεις όλα εκείνα τα "μυστικά" για την σωστή και άφοβη παλαίωση.<br />Σ΄ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σου!Evdokia Davytidouhttps://www.blogger.com/profile/01548297508624967108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4561045548158217711.post-38400905403076099132009-10-24T13:07:23.660-07:002009-10-24T13:07:23.660-07:00Αγαπητή Ευδοκία σε χαιρετώ.
Σαν ειδική που είσαι...Αγαπητή Ευδοκία σε χαιρετώ. <br /><br />Σαν ειδική που είσαι στα κρασιά, θα ήθελα να σου υποβάλλω μια ερώτηση.<br /><br />Πριν από δυο χρόνια αγόρασα ένα μπουκάλι κρασί Γαλλικό ημίξηρο και το φύλαξα στην άκρη σε θερμοκρασία δωματίου με σκοπό να το ανοίξω μετά από 15 χρόνια.<br /><br />Και το κάνω αυτό, επειδή λένε ότι το παλιό κρασί είναι πιο νόστιμο. <br />Επειδή δε γνωρίζω και πολλά πράγματα για το κρασί, μήπως θα με συμβούλευες κάτι, ώστε να μην κάνω καμία γκάφα;<br /><br />Δε σου κρύβω, ότι κατά βάθος έχω ένα κρυφό δισταγμό, αν θα πίνεται αυτό το κρασί μετά από 15 χρόνια ή θα έχει χαλάσει. (???)<br /><br />Τι θα με συμβούλευες να προσέξω; <br /><br />Σε ευχαριστώ, και καλή συνέχεια σε αυτό που κάνεις. <br /><br />ΠαναγιώτηςAnonymousnoreply@blogger.com