Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ημερίδα : Σύγχρονη Αμπελοοινική Τεχνογνωσία και Νεανική Επιχειρηματικότητα


Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς υλοποιεί πρόγραμμα με την ονομασία «Τριπτόλεμος» για νέους έως 40 ετών, οι οποίοι θέλουν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στον πρωτογενή τομέα. Το ειδικό αυτό πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο των κεντρικών αξόνων πολιτικής για την προώθηση της απασχόλησης στον πρωτογενή τομέα παραγωγής, την αποκεντρωμένη πολιτική για τη νεολαία και τις οριζόντιες συνεργασίες σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο. 
Το πρόγραμμα «Τριπτόλεμος» απευθύνεται σε νέες και νέους με διαφορετικές γνώσεις, εμπειρίες, δεξιότητες και ενδιαφέροντα. Με αυτήν την πρωτοβουλία η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς εκκινεί μία διαδικασία, η οποία στόχο έχει να παρουσιάσει στους νέους τις βασικές προϋποθέσεις, αλλά και τις πραγματικές συνθήκες άσκησης του αγροτικού επαγγέλματος.


Στα πλαίσια λοιπόν αυτού του προγράμματος, η Γραμματεία Νέας Γενιάς διοργανώνει Ημερίδα με τίτλο: "Σύγχρονη Αμπελοοινική Τεχνογνωσία και Νεανική Επιχειρηματικότητα" σε συνεργασία με το Σύλλογο Σπουδαστών της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής του ΤΕΙ Αθήνας, την Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του ΤΕΙ Αθήνας, την Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Οινολόγων και της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΤΕΙ Αθήνας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012 στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Αθήνας στο Αιγάλεω, ώρα 09:00 π.μ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης

Η αφίσα και το πρόγραμμα της Ημερίδας εδώ

ΠΗΓΗ: ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ – ΤΜΗΜΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΤΩΝ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...