ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Για ερωτήσεις, παρατηρήσεις, σχόλια και ο,τιδήποτε άλλο θα θέλατε μπορείτε να στείλετε στο e-mail της σελίδας:

oinos.epistimi.kai.texni@gmail.com 



2 σχόλια:

Vacchus είπε...

Πολλά άρθρα σας με υπερκάλυψαν
Χρώματα κ Αρώματα

Το άρθρο σας *ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ήτανε πραγματική απόλαυση, ασχοληθήκατε όμως μοναχά με την θερμοκρασία.
Θα ρωτούσα για τους παράγοντες που συντρέχουν να αφήνουμε μερικά λεπτά να πάρει αέρα το κρασί (το κόκκινο μόνο;)

Επίσης θα επικροτούσα εάν στο άρθρο 'ποικιλίες΄που αναφέρεστε στις υπερ-προσπάθειες του φίλου Παντελή, αναφερόσασταν στην ανάγκη να αναβιώσουνε οι δεκάδες γηγενείς ποικιλίες. Δοκιμάσατε το Μαυροθήλυκο του Μπακασιέτα;

*ενσωμάτωσα την διεύθυνσή του άρθρου στο FB μου με επισύναψη και δεν καταγράφηκε στον μετρητή σας.

Να είσαστε ΚΑΛΑ, Καλή πρωτοχρονιά!

Evdokia Davytidou είπε...

Αγαπητέ φίλε,
σας ευχαριστώ καταρχήν για το σχόλιο σας και τα καλά σας λόγια.

Αγαπώ πάρα πολύ να μιλώ και να γράφω για το κρασί, αλλά και να αναδημοσιεύω ό,τι θεωρώ πως αξίζει να αναδημοσιευθεί. Η σελίδα αυτή έγινε από αγάπη και μεράκι, αλλά γράφω σ΄αυτήν παράλληλα με τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Δυστυχώς ο χρόνος που θα ήθελα πραγματικά να αφιερώνω σε αυτήν δεν υπάρχει, με αποτέλεσμα πολλές κατηγορίες άρθρων να είναι ελλιπείς, όπως πολύ σωστά αυτή που αναφέρετε. Η συγκεκριμένη κατηγορία, έγινε με σκοπό να προστεθούν και άλλοι μύθοι και αλήθειες..
Πιστεύω πως στο μέλλον τα κενά αυτά θα συμπληρωθούν. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τις ποικιλίες, για το οίνος και υγεία, για το λεξικό του οινόφιλου και όλες τις άλλες.. Ο κόσμος του κρασιού και της αμπέλου είναι υπέροχα μεγάλος.

Όσο αναφορά στο τελευταίο σχόλιο για την ενσωμάτωση, πραγματικά δεν ξέρω γιατί δεν καταμετρήθηκε.. Δεν πειράζει όμως.

Να είστε καλά!
Σας ευχαριστώ πολύ!
Καλή σας χρονιά!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...